Premi Bages de Narrativa jove 2020
 
Segona edició del premi de narrativa breu, adreçat

a joves escriptors
 

 

 


Convoca: Òmnium Bages-Moianès
 
Bases
 
1. Tant les tècniques narratives emprades com la temàtica són lliures.
 
2. Els textos seran inèdits i escrits en català.
 
3. S’estableix una sola categoria: de 16 a 20 anys.
 
4. L’extensió serà, aproximadament, de 5.000 caràcters.
 
5. Hi haurà un primer premi de 500 euros i un accèssit de 200 euros. Si escau, es podran atorgar dos accèssits de 100 euros.
 
6. El premi comprèn la publicació del text guanyador al diari Regió7.
 
7. El termini de presentació d’originals es tancarà el dia 16 d’octubre de 2020.
 
8. Cal presentar els treballs per correu electrònic a l’adreça bages@omnium.cat, en word i com a arxiu annex, amb el títol i sense signar. A l’assumpte caldrà fer-hi constar el nom del premi i el títol del treball. En el cos del missatge, hauran de figurar-hi les dades personals de l’autor/a: nom i cognoms, data de naixement, adreça i telèfon de contacte.
 
9. El jurat, format per persones de l’àmbit literari de la Catalunya Central, farà públic el veredicte durant el mes de novembre en el transcurs de la gala de lliurament dels premis Lacetània.
 
10. La participació en aquest premi suposa l’acceptació íntegra de les bases.
 
11. La comissió promotora del premi es reserva el dret de modificar alguna de les bases precedents, si ho exigeixen circumstàncies alienes, com també de resoldre les situacions imprevistes.

Jana Ossa  i Etna Miró, guanyadora i finalista respectivament del  Premi Bages de Narrativa jove, amb Llorenç Capdevila, que els lliurà el premi en nom d'Òmnum Bages-Moianès.

Premi Bages de Narrativa jove