El dia 15 d’octubre acaba el termini per optar als premis Lacetània de les Arts i la Cultura 2021  

 

 

Gala de lliurament dels premis

 

El veredicte dels jurats es farà públic el dia 4 de novembre i els premis es lliuraran el dia 19 del mateix mes, al teatre Conservatori de Manresa, en el marc d'un espectacle, presentat per Mireia Cirera i dirigit per Sílvia Sanfeliu, que enguany girarà a l'entorn del món de la dansa i el ball, amb la participació del cos de ball dels Lacetània, que al llarg de la seva actuació --amb intervencions breus i puntuals al llarg de l'acte-- executaran diferents tipus de balls, coreografiats per Ariadna Guitart. Serà la gala amb més llum i color de les presentades fins ara. Tampoc no hi faltaran notes d'humor a l'entorn de la situació política i cultural del país, així com alguna sorpresa, sense màgia --com en l'edició anterior--, però igualment màgica.

 

 

 

 

Els guardons d’aquest any

 

Els premis refermen el compromís amb la Catalunya Central i un ampli espectre del món de les lletres, el  cinema i el teatre. Com a novetat per a aquesta edició, l’estudi Litel.cat s’afegeix a les entitats convocants, amb el nou premi Litel de Música.

 

Coordinats per Òmnium Bages-Moianès, participen en la convocatòria l’Ajuntament de Manresa, l’Associació Cultural El Galliner, el Centre d’Estudis del Bages, el Cercle Artístic de Manresa, Cineclub Manresa, Litel.cat i el diari Regió7. Els deu guardons de la convocatòria d’enguany són el Premi Antoni Esteve per a estudis sobre la Catalunya Central, el Premi Bages de Narrativa jove, el Premi El Galliner de textos teatrals, el Premi Empremta, el Premi Litel de Música, el Premi Plácido a la producció cinematogràfica, el Premi a la Projecció artística, aquest any en la modalitat d’Aquarel·la, el Premi Pare Ignasi Puig i Simon sobre la Manresa ignasiana, el Premi Regió7 de Comunicació i el Premi Revista Dovella per a treballs de recerca per a joves.

 

 

logo_2020-Laceta%C3%8C%C2%80nia_RGB_edited.jpg
20201215_211802_edited.jpg

Els premiats de la darrera edició al Teatre Conservatori