Premi

La Crica

 

 


 
PREMIS DE CIRC  LA CRICA  2020
 
 
Convoca: Escola de Circ La Crica
 
 

 


BASES I CATEGORIES
 

 

 


 
Els premis de circ La Crica poden ser atorgats a  qualsevol persona física, companyia o artista nascuda o resident a Catalunya. En el cas de companyies han de tenir obligatòriament la seu social al país. Els premis consten de l’entrega d’una estàtua de petit format dissenyada especialment per l’ocasió. Els premis estan dividits en tres categories:
 
PREMI “INVISIBLES DEL CIRC”  PREMI “VISIBLES DEL CIRC” PREMI  “TALENT I RESSÒ DEL CIRC”
 
 
*Aquesta categoria serà premiada també en l’actuació de caixet dins la programació del Festivalet de Circ de Manresa 2020
 
 
 
PREMI  “INVISIBLES DEL CIRC”
 
Són candidats al guardó totes aquelles persones que, amb el seu talent aporten una contribució destacable al món del circ sense desenvolupar la seva tasca en l’escena.
 
Exemples de possibles candidats: Directors d’esdeveniments i/o equipaments, empresaris, formadors, gestors, productors, agents artístics, crítics, documentalistes, fotògrafs, dissenyadors, constructors d’aparells de circ, etc.
 
 
PREMI  “VISIBLES DEL CIRC” 
 
Són candidates al guardó totes aquelles persones o companyies que mostren i difonen el seu talent en l’escena, però que desenvolupen la seva tasca fora de l’escenari.
 
Exemples de possibles candidats: directors d’espectacles, coreògrafs, dramaturgs, músics, tècnics de llums, tècnics de so, etc.
 
PREMI  “TALENT I RESSÒ DE CIRC”
 
Són candidates al guardó artistes o companyies de circ, que amb el seu talent, ajuden potencialment a difondre i promoure les disciplines del nostre gremi.

Oriol Garriga, amb els guardonats de l'edició 2019  dels Premis Lacetània.